Prevenirea prostatita la domiciliu

Prostatita

Cea mai flagel urât pentru bărbați boala nu este un atac de cord sau accident vascular cerebral, și prostatita. Esti banal nu poți în mod normal, pentru a face cea mai obișnuită de lucru — de a merge la toaletă. Când încercarea de a urina tot durere, urina iese prin picurare, forțând o lungă perioadă de timp în jurul valorii de agățat în baie și a alerga în el din nou peste cinci minute. Și chiar dureri în zona inghinală, temperatura si frisoane... un pic.

Pentru a înțelege cum de a preveni dezvoltarea bolii și care este profilaxia prostatitei există, am vorbit cu experți în acest domeniu.

Pentru a începe profilaxia prostatitei

 1. Protejați-vă de infecții

  Principalul motiv pentru prostatita este o infectie. De aceea este foarte important să nu permiteți intrarea microbilor în prostată.

  În prostată se pot obține două tipuri de germeni:

  • agenții patogeni de boli cu transmitere sexuală;
  • escherichia coli.

  În primul caz, profilaxia prostatitei este de înțeles. Ce ar fi frumos, nu a fost de fata si ca nu ar vrea, fără prezervativ — nu, nu! Da, și nu numai de la prostatitei va proteja, în cazul în care.

  În al doilea caz, escherichia coli poate ajunge la dvs. prețios de membru cu maini murdare, nu este spălat după folosirea toaletei, cât și în timpul sex anal fără prezervativ. Da, chiar și cu soția sa. Prin urmare, igiena — totul! Se spele pe mâini, spălați-membru, utilizarea prezervativului.

 2. Nu SuperCool

  Din cauza hipotermie scade imunitatea și stagnează sânge în organele pelvine. Aceeași escherichia coli, care în mod normal este prezent în corpul nostru, poate violent multiplica și nu ajunge acolo, dacă îngheța. Stagnante de sânge provoacă umflarea organelor, inclusiv de prostata. În cele din urmă mai rău vorba de urina si bacterii mai ușor și au multiplica.

  - Pentru prevenirea prostatitei este important să se evite factorii de risc. Este important să nu supercool și de a evalua sobru puterea lor în timpul de întărire. În contrast hipotermie organismul nu poate rezista înainte de infecție, cu care înainte făcut față cu succes, explică specialiștii.

 3. Mutați mai mult!

  În timpul nostru, atunci când cea mai mare parte a timpului ne-am așezat la birou, apoi mergem stând în mașină, iar apoi ia o poziție confortabilă pe canapea preferate, de mișcare, organismul nu are catastrofal! Nici o mișcare — începe stază de sânge, organele pelvine comprimat și mai rău lucru.

  - Cel mai bun profilaxia prostatitei — a conduce cât mai mult posibil un mod de viață mobil, - recomandă specialiștii. - Mergeți pe jos la masa de prânz, warm up la birou după multe întâlniri și în timpul de a scrie rapoarte, urcați pe scări în loc de a merge cu liftul. Utilizați orice oportunitate de a merge!

 4. În mod regulat fa sex

  Sexul regulat este o mare de prevenire a prostatitei. El este cheia pentru o lungă muncă de prostată. În timpul sexului puternic se intensifică circulația sângelui, mai bine merg procesele metabolice. Din nou, prostata activ secreta sucul lor, care este o parte din lichid seminal. Nici o stagnare și, prin urmare, nici o șansă de a avea infecție obține un punct de sprijin. Masturbarea în acest sens, mai rău, atunci când ea nu există mișcări active pelvis și nu atât de puternic de amplificare a circulației.

  Dar să ne amintim de securitate, infecții cu transmitere sexuală. Protejate!

 5. Nu abuzati de alcool

  În primul rând, alcoolul în sine, reduce sistemul imunitar și organismul mai greu de a lupta cu infecțiile. În al doilea rând, alcoolul dilata vasele de sange, iar acest lucru duce la diferite edem, despre care am vorbit deja. În al treilea rând, de consumat tine poate trage la fapte. Și acolo deja și înainte de sex neprotejat aproape cu necunoscut o femeie și adormi în ciudat loc pe o podea rece.

 6. Trata de boli cronice

  Când hipotermie sau un număr mare de consumat alcool, infecția poate pătrunde în prostată și alte organe interne focarelor de infecție. De exemplu, dintre cariilor dentare. Un focar de asemenea, poate deveni cronică sinuzita, sinuzita, otita, bronsita sau durere de gât. S-ar părea, în cazul în care în gât și în cazul în care prostata, dar. Prin urmare, pentru prevenirea prostatitei și alte boli trebuie tratate focarele cronice de infecție.

Medicamente de prostatita

Pentru tratament se aplică o serie întreagă de medicamente de prostatita:

 • antibiotice. Deoarece cauza principală a prostatitei — infecție, în primul rând, tratează tocmai de ei.
 • anti-inflamatorii și analgezice mijloace (de cercetător, "non-steroidiene anti-inflamatorii"). Aceste medicamente sunt temperatura în timpul acută prostatita, a calma durerea și inflamația de prostată.
 • alfa-blocante. Sunt medicamente de relaxare prostatei și îmbunătățesc trecerea urinei. Din cauza inflamației prostata este mărită în dimensiuni, pune presiune pe uretra și nu dă urină în mod normal să iasă.
 • vitamine si suplimente nutritive biologic active. Acestea îmbunătățesc restabilirea funcției normale a prostatei, după ce infecția a fost învinsă și inflamație a filmat.

Și iată aparate vândute pentru tratarea prostatitei, în 99% inutil, consideră experții. Iată aceste iată laser, chei și electromagnetice minune-priborchiki.

Remedii populare de prostatita

Cel mai popular mod de a trata de la prostatita — este propolisul. Aplica-l recomandă și în formă de lumânări, și sub formă de tincturi. Se consideră că la propolis este un mic anti-inflamatorii și antimicrobiene acțiune, dar cuvântul cheie — mic! Nici de a depăși infecție provoacă prostatita, nici eliminarea inflamație, în care piscina infernal durerea și temperatura sub 40 de grade, propolis, desigur, nu poate.

Un alt popular remediu popular de prostatita — semintele de dovleac. A mâncat — și ordinea. Dar, de fapt, trebuie să înțelegem că semințele de dovleac se aplică numai la unele tipuri de viermi. Și atunci, nu le ucide, ci pur și simplu provoacă disconfort, de la care viermii pot începe să ne smulgem afară dintr-un om. Deoarece viermii nu provoaca prostatita, atunci și tratate dovleac semințe de floarea-soarelui este lipsită de sens.

Mulți sunt utilizate pentru tratamentul prostatitei radacina de brusture. Brusture are un diuretic și vindecarea ranilor efect și încă în ea o mulțime de inulină, care este util pentru pacientii cu diabet zaharat. Ras ca atare în prostatită nu, aceea de a vindeca nimic special. Dar un efect diuretic vă dau o tortură. Imaginați-vă — aveți deci urina nu poate răzbate prin comprimat prostata uretra, iar tu încă mai crește presiunea, inaltarea de sine durerea și frecvența de a vizita toaleta. Ai nevoie de ea?

În medicina populară, pentru tratarea prostatitei, de asemenea, sunt sfătuiți să utilizeze un decoct de urs (roșu) de la rădăcină. Efectul principal de aplicare a acestuia — anti-inflamator. Dar el este destul de slab pentru a aduce în jos temperatura și durerea. În plus, cu infecție de scadere root nu se luptă.

- Poporul nostru este atât de crud, că poate fi vindecat decât orice. - spun specialiștii. - La baza tuturor preparatelor, care acum sunt promovate și vândute ca Suplimente alimentare, se află componentele vegetale. Ei posedă ușoară anti-inflamator și antibacterian eficient. Dar ca singurul mijloc de a trata prostatita sunt prea slabi, așa cum au extrem de scăzut de eficiență. Recomanda nimic nu pot. Problema principală medicina populară este o pierdere de timp și mai târziu de începutul normale de tratament.

De aburi în prostatită

- Cel mai eficace populară metodă de tratament de prostatita este de aburi! - spun specialiștii. - Încălzire, alternanța de căldură și de frig poate fi util. Dar este important să ne amintim că de aburi este contraindicat persoanelor care au probleme cu inima și vasele de sînge. Un punct foarte important! La pacienții în vârstă de peste 50 de ani trebuie să fie 100% siguri că este prostatita, și nu de cancer de prostată. Deoarece simptomele prostatitei cronice sunt aceleași ca și la adenom și cancer de prostată. Și este important să nu pierdeți timpul încercând să nu vindeca acea boală. Modul de acțiune este următoarea: mai întâi exclude Oncologie, apoi a trata prostatita.

Merge la baie sau sauna pentru a trata prostatita poate fi doar o stare bună de sănătate! Nu se poate merge imediat după masă sau în stare de ebrietate. Nu se poate merge la pacienții cu prostatita, atunci când aveți febră! Numai după normalizarea stării de sănătate pentru a asigura tratamentul și prevenirea prostatita.

În baie sau sauna este mai bine să nu se supraîncălzească, merg de placere, nu de dragul de recorduri de anduranta. A ajuns la 15-20 de minute în camera de aburi, așezat — au ieșit în vacanță pe 30-40 de minute. Apoi, puteți încă o dată pentru a merge să se încălzească. În zăpadă sau de gheață piscina este mai bine să nu se amestece în caz contrar, puteți obține un nou val de prostatitei de hipotermie!

Exerciții pentru a practica la domiciliu de la prostatitei

- Complexe de exerciții pentru prevenirea prostatitei online acum foarte mult. Dar în mare parte totul e marketing si publicitate, consideră specialiștii. - Rutina de ZI mersul pe jos, genuflexiuni și urcatul scărilor va aduce mult mai multe beneficii! Se înțelege că nu de vânătoare, dar, de asemenea vă făceți-vă să arate măcar o minimă activitate. Și regulată viața sexuală!

Dacă aveți de exemplu un birou de lucru, nimic nu vă împiedică în timpul pauzei de prânz pentru a merge la sala de mese nu cu liftul și să treacă mai multe etaje pe jos. Sat 2 ore la o întâlnire? După el ieși în coridor și de a face câteva sit-up-uri. În general, genuflexiuni — este un exercitiu care de bine accelereaza de sânge în pelvis și se lupta cu stagnarea.

Ajuns acasă după locul de muncă — lăsați mașina în curte și mergeți la magazin pe jos, nu intrați în ea pe drum. Urca pe podea pe scări, nu cu liftul. Dacă locuiți foarte mare parte din calea luati liftul, iar o parte trece pe jos.

Trebuie exercita în mod regulat. Recorduri nu este necesar, dar de mers pe jos de 40 de minute pe zi sau de fitness de 2-3 ori pe saptamana cu exercitii pentru partea de jos a corpului va ajuta. Ciclism, mersul pe jos, genuflexiuni, pante, inotul este foarte bun în calitate de exerciții pentru a practica la domiciliu de la prostatita.

Amintiți-vă principalele exerciții pentru prevenirea prostatitei:

 • mersul pe jos;
 • genuflexiuni;
 • înclinarea înainte;
 • mahi picioare;
 • ridicarea picioarelor din culcat;
 • mersul pe jos pe scări;
 • plimbari cu bicicleta;
 • înot.
19.07.2020